Algi czerwone - filtr anty-UVA
Aloesowy sok EKO
Arganowy olej EKO
Awokado olej EKO
Azeloglicyna
Bambusowy puder
Beta-glukan
Błoto termalne z siarką
Bromelaina / Papaina EKO
Budleja - filtr anty-IR, HEV
Centella asiatica - olej
Cytrynowy hydrolat
Czarnuszki nasiona - olej
Diamentowy puder
Drożdże piwne - ekstrakt
Drzewko herbaciane lemon - olejek eteryczny
Eclipta - ekstrakt
Ferulowy kwas
Glikol roślinny EKO
Glukonolakton
Glyceryl cocoate - emulgator
Glicyryzynowy kwas
Granatu owoc - ekstrakt EKO
Hialuronowy kwas PRO
Hialuronowy kwas reperujący
Hialuronowy kwas ultra EKO
Hialuronowy żel potrójny
Inca-Inchi olej EKO
Jedwabny puder
Jęczmień zielony olej
Jojoba olej EKO
Kakaowe masło EKO
Keratyna
Kocanka - hydrolat EKO i olej
Koenzym Q10
Kokos-czarnuszka masło
Kokos-truskawka masło
Kolagen morski
Konserwant naturalny EKO
Kora wierzby ekstrakt BHA
Lawendowy hydrolat
Liponowy kwas
Liposomowy kompleks
Lipowy hydrolat EKO
Macierzyste komórki roślinne
Malinowy olej SUROWY
Marakuja olej EKO
Marchwi nasiona - olej
Miedziowy kompleks
Miedziowe peptydy
Miętowy hydrolat EKO
Migdałowy kwas
Mleczan sodu
Mlekowy kwas
MONOI - olej
Mydło czarne afrykańskie
Mydło kastylijskie
Naczynka - kompleks
Nagietkowy olej
Niacynamid (wit. B3)
Oczarowy hydrolat
Oliwkowe mleczko
Opuncji pestki - olej EKO
Owoce leśne - olej
Owsiana mączka koloidalna
Pantenol (wit. B5)
Peptydowy kompleks
PEPTYDY potrójne
Perłowa masa w proszku
Perłowy puder
Pomarańczowy olejek eteryczny
Pomarańczy kwiat - hydrolat
Porzeczkowy olej SUROWY
Porzeczkowy peeling
Pszenica - hydrolat EKO
Resweratrol
Retinol, Retinoid (wit. A)
Rokitnika owoc - olej
Rozmaryn - ekstrakt EKO
Rozmaryn - oleożywica
Róża damascena - hydrolat i olejek eteryczny
Róży owoc - olej
Róża stulistna - olej
Ryżowy ekstrakt
Ryżowa mączka
Salicylowy kwas
Shea (karite) masło EKO
Shea Nilotica masło
Silikonowy kompleks
Silikon roślinny
Skwalan z oliwek
Słonecznikowy olej
Sojowe izoflawony
Spirulina - algi morskie
Szampon bazowy
Szikimowy kwas
Śliwkowy olej
Tamanu - olej EKO
Tlenek cynku mikronizowany
TSUBAKI olej
Węgiel aktywny EKO
Winogronowe mleczko
Witamina C - olejek
Witamina C - E-AA
Wit. C (kwas askorbinowy)
Witamina E (tokoferol)
Zagęstnik
Zielona herbata MATCHA
Zielona herbata hydrolat EKO
Zielona herbata - olej
Złoto - puder

Słownik oferowanych surowców kosmetycznych